Vorming en toerusting

Vorming en toerusting
De commissie Vorming en Toerusting organiseert aansprekende lezingen, excursies, workshops, filmavonden en andersoortige avonden. Door te kiezen voor gevarieerde en actuele thema’s, proberen we een breed publiek (zowel kerkelijk als niet-kerkelijk, zowel van binnen als van buiten Hurdegaryp) te interesseren. Tijdens de avonden wordt verdieping geboden en is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te raken en elkaar beter te leren kennen. 
 
lees meer »
 
30 oktober 2019 - lezing Rembrandt en de Bijbel

30 oktober 2019 - lezing Rembrandt en de Bijbel
Tijdens dit Rembrandtjaar nemen we met dr. Hamoun (voormalig predikant te Joure) de tijd om een aantal bijzondere werken te bekijken, onder andere 'De verloren zoon'. Ook staan we stil bij de vraag of Rembrandt een bijzondere band had met joden. En van wie leerde hij toch dat spel met licht en donker? Kortom: veel te ontdekken!
 
lees meer »
 
Nieuwsbrief V&T

Nieuwsbrief V&T
Wilt u vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Vorming en Toerusting? Geeft u zich dan op voor de e-mailnieuwsbrief door een mailtje te sturen naar . Uw gegevens worden niet gedeeld met derden en u kunt zich te allen tijde afmelden.
 
lees meer »
 
Leen ’n film!

Leen ’n film!
Heeft u de voorgaande filmavonden van Vorming en Toerusting gemist, of wilt u een film thuis gewoon nog eens bekijken? Onze collectie bestaat inmiddels uit zeven mooie films met inhoud, die u op verzoek kunt lenen.
 
lees meer »