Vespers

Vespers
Op zondag 11 februari en op zondag 11 maart a.s. vieren wij onze 5e en 6e (laatste) oecumenische vesper van dit seizoen. We doen dat beide keren in het stiltecentrum van Nieuw Perspectief, Swagermanstraat 42 en we beginnen om 19.00 uur. De voorganger op 11 februari is Huub Kamsma en op 11 maart ds. Gerda Schraa. We vieren weer de vaste liturgie met het onderwerp eigen aan het thema Water:


Op 11 februari staat centraal “De bruiloft te Kana” en op 11 maart “De voetwassing”. Het zijn inspirerende momenten van samenzijn op een zondagavond: een moment van rust, een lied, tekst, stilte en gebed. Nieuwsgierig? Wees welkom! En beleef het mee.
Na de viering van 11 maart staat ter afsluiting van het seizoen de koffie en thee klaar in de huiskamer van Nieuw Perspectief.

Koor
In de Vespervieringen zingt het koor. Dit koor bestaat uit een aantal enthousiaste zangers die voor elke viering twee keer repeteren op een dinsdagavond vanaf 19.00 uur tot 19.45 uur. Mensen die graag ‘op ad hoc basis’ zingen zijn van harte welkom!
Aanmelding kan via de dirigent Marieke van der Meer, tel. 06-20217710. De repetities zijn op dinsdag 30 januari, 6 februari, 27 februari en 6 maart in Nieuw Perspectief, Swagermanstraat 42 om 19.00 uur.
Namens de voorbereidingsgroep
Marieke van der Meer
terug