dinsdag 9 oktober 2018

sprank

Datum: 
 dinsdag 9 oktober 2018
Tijdstip: 
 19:30 uur
Locatie: 
 Bethel - De Bolder 75 - Drachten

Bijeenkomst nieuwe woning voor mensen met beperking

In Drachten onderzoekt Stichting Sprank of er voldoende belangstelling is om een nieuwe woning te openen voor mensen met een verstandelijke beperking. Daarvoor komt Sprank graag in contact met mensen die hier belangstelling voor hebben. U bent welkom op de informatiebijeenkomst op dinsdagavond 9 oktober a.s. in de Bethel kerk te Drachten.
 
Sprank
Gedreven door Gods liefde biedt Sprank zorg en begeleiding aan mensen met een verstandelijke beperking. Een veilig thuis waar bewoners begeleiding krijgen die ze nodig hebben om een betekenisvol leven te leiden. Samen zorgen dat jij sprankelt!
 
Samen met familie
Samen met ouders en vertegenwoordigers van mensen met een beperking oriënteert Sprank wat haalbaar is. In 2013 is de eerste woning van Sprank in Drachten geopend: Wenwille (’t Suderhiem 1-31). Hier wonen 16 mensen zo zelfstandig mogelijk met begeleiding waar nodig.
Bent u op zoek naar een woning met begeleiding? Voor het realiseren van deze woonvorm komt Sprank graag in contact met u. U bent van harte welkom op de bijeenkomst op dinsdag 9 oktober om 19.30 in Bethel (De Bolder 75) te Drachten. Aanmelden is niet nodig.
 

terug