Vorming en toerusting

Vorming en toerusting
Vorming maakt je bewust van je gedachten en gevoelens in jezelf en in de wereld om je heen; het is een leren dat gericht is op een ontwikkeling van binnenuit. Toerusting geeft je vaardigheid en kennis, een passend gereedschap in de contacten met de medemens. De commissie Vorming en Toerusting levert een bijdrage aan de vorming en ontwikkeling van gemeenteleden in relatie tot God en tot elkaar. 
 
lees meer »
 
Onze activiteiten

Onze activiteiten
De commissie Vorming en Toerusting organiseert lezingen, excursies, workshops, filmavonden en anderssoortige avonden. Door te kiezen voor gevarieerde en actuele thema’s, proberen we een breed publiek (zowel jong als oud, kerkelijk als niet-kerkelijk, zowel van binnen als van buiten Hurdegaryp) te interesseren. Tijdens de avonden wordt verdieping geboden en is er voldoende tijd om met elkaar in gesprek te raken en elkaar beter te leren kennen. 
 
lees meer »
 
Het nieuwe seizoen

Het nieuwe seizoen
Ook voor het seizoen 2023 - 2024 hebben we weer een afwisselend programma samengesteld. Je kunt het handige programmaboekje op de volgende pagina downloaden als PDF. En je vindt er een beknopt agenda-overzicht.
 
lees meer »
 
Ontvang vrijblijvend uitnodigingen

Ontvang vrijblijvend uitnodigingen
Wil je vrijblijvend op de hoogte worden gehouden van de activiteiten van Vorming en Toerusting? Geef je dan op voor de e-mailnieuwsbrief door een mailtje te sturen naar vormingentoerusting@pghurdegaryp.nl. Je gegevens worden niet gedeeld met derden en je kunt je te allen tijde afmelden.
 
lees meer »